vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof blå

2.988 kr.

Forny din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Med en blød madras og stilfuldt stof i blåt, tilbyder vi ultimativ komfort og æstetik.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334766000 Kategori:

Drømmer du om en god nats søvn og ultimativ afslapning? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras det perfekte valg for dig.

Vores kontinentalseng er ikke bare en seng, det er en oase af komfort og stil. Med sit enkle og elegante udseende vil denne seng tilføje et strejf af luksus til dit soveværelse.

Sengen er lavet af et slidstærkt stof, der ikke kun tilføjer et rent look, men også er åndbart og holdbart. Stoffet er designet til at modstå daglig slid, så du kan nyde din seng i lang tid fremover.

Du vil elske den justerbare sengegavl, som giver dig mulighed for at tilpasse den efter dine behov. Denne sengegavl giver ikke kun en fantastisk rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv, den tilføjer også et elegant touch til din indretning.

Selve madrassen er udformet med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som tilbyder enestående holdbarhed og fantastisk tilpasningsevne. Disse pocketfjedre effektivt absorberer støj og stød fra bevægelser, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret søvn. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, da den giver den rette fasthed og stabilitet uden at gå på kompromis med komforten.

For at tilføje endnu mere komfort er madrassen udstyret med en hudvenlig topmadras. Betrækket er lavet af blødt og slidstærkt stof, der føles dejligt mod din hud.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras er ikke kun en drøm at sove i, den er også praktisk. Den leveres med alt, hvad du har brug for, herunder en brugermanual, der gør monteringen nem og enkel.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. Dette sikrer, at du altid modtager en helt ny og ubrugt madras.

Så gå ikke glip af denne enestående mulighed for at erhverve dig en fantastisk kontinentalseng, der tilbyder en god nats søvn og maksimal komfort. Bestil din vidaXL kontinentalseng med madras i dag og vågn op til et helt nyt niveau af luksus og velvære.

Scroll to Top