vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof lysegrå

3.005 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores luksuriøse kontinentalseng. Den perfekte kombination af elegance, komfort og holdbarhed. Gør din søvnoplevelse til noget ekstraordinært.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334766002 Kategori:

Opdateret produktbeskrivelse:

Drøm sødt og vågn frisk op hver morgen med vores elegante vidaXL kontinentalseng med madras i lysegrå stof. Denne luksuriøse seng tilbyder ikke kun optimal komfort, men også en moderne og stilfuld tilgang til soveværelsesindretning.

Vi har brugt et slidstærkt stof af høj kvalitet til at skabe et enkelt og rent look, der både er åndbart og holdbart. Uanset om du får et par timers lur eller en god nattesøvn, vil du føle dig behageligt hvilet og forfrisket i denne seng.

Vores kontinentalseng er designet med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Dette giver fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse en god bog eller se dine yndlings-tv-serier. Det er den ultimative kombination af komfort og funktionalitet.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres enestående kvalitet, holdbarhed og evne til at tilpasse sig din krop. Disse fjedre absorberer støj og stød, så du kan nyde en vægtløs og rolig søvn uden forstyrrelser. Med en mellemhård støtte får du den perfekte stabilitet og komfort uden at gå på kompromis.

For at tilføje ekstra komfort og beskyttelse kommer vores seng også med en hudvenlig topmadras. Denne madrasbeskytter har et blødt stofbetræk og giver ekstra støtte, så du kan vågne op følelse afslappet og fornyet hver dag.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. For nem montering leveres hvert produkt med en brugermanual.

Vores lysegrå kontinentalseng er fremstillet af massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ, hvilket sikrer langvarig holdbarhed. Denne stilfulde seng vil være det perfekte centrale punkt i ethvert soveværelse.

Få mere ud af din søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras. Invester i dit velbefindende og nyd en fantastisk nats søvn hver nat. Køb den nu og oplev den ultimative komfort og stil.

Scroll to Top