vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof sort

3.035 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus med vår vidaXL kontinentalseng i sort stof. Perfekt til en god nattesøvn og stilfuldt design til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334766066 Kategori:

Drømmer du om en god nattesøvn? Ønsker du maksimal afslapning og komfort? Så er vidaXL kontinentalsengen med madras lige noget for dig. Med sit elegante og stilfulde design vil denne seng ikke kun give dig en god søvn, men den vil også tilføje et æstetisk touch til dit soveværelse.

Den slidstærke stofbeklædning af denne kontinentalseng er ikke kun smuk, men også åndbar og holdbar. Du vil nyde at falde i søvn i dette bløde og behagelige materiale.

Sengens praktiske sengegavl er justerbar i højden, så den kan tilpasses dine behov. Den giver en fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se dine yndlingsfilm.

Med madrassen med pocketfjedre får du en fantastisk støtte og høj kvalitet. Disse individuelle pocketfjedre sikrer ikke kun holdbarhed og lang levetid, men de absorberer også støj og stød, når du bevæger dig rundt i sengen.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, som er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Du vil opleve øget stabilitet og den rette fasthed uden at gå på kompromis med din komfort.

Topmadrassen er fremstillet af hudvenligt og slidstærkt materiale, der gør den blød og behagelig. Denne ekstra beskyttelse til madrassen sikrer dig en endnu bedre soveoplevelse.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du ikke vil blive skuffet over denne fantastiske seng.

Så forkæl dig selv med denne kontinentalseng. Leveret med en detaljeret brugermanual, er det nemt at montere og du kan snart nyde en dejlig søvn i en seng, der er både smuk og komfortabel.

Pakken indeholder alt, hvad du har brug for: sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras. Alt er smukt sammensat i en sort farve, der vil tilføje elegance til dit soveværelse.

Giv dig selv gaven af en god nats søvn med vidaXL kontinentalsengen med madras. Du fortjener det bedste, og denne seng vil sikre, at du vågner op frisk, udhvilet og klar til en ny dag. Bestil din i dag.

Scroll to Top