vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof blå

4.450 kr.

Oplev den ultimative komfort med vores vidaXL kontinentalseng i blåt stof. Tilbyder optimal støtte og luksuriøs søvn for en overkommelig pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334766132 Kategori:

Drøm dig væk til en skøn og afslappende nattesøvn med vores vidaXL kontinentalseng i blåt stof. Denne seng er designet til at give dig den ultimative komfort og en god søvnoplevelse.

Det slidstærke stof i en smuk blå farve tilføjer et elegant touch til ethvert soveværelse. Stoffet er ikke kun åndbart, men det er også yderst holdbart og langtidsholdbart, så du kan nyde din seng i mange år fremover.

Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Du kan nemt tilpasse den for at få den optimale rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se din yndlingsserie.

Det er inden under madrassen, at magien virkelig sker. Den har pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og evne til at tilpasse sig din kropsform og bevægelser. Disse pocketfjedre er ikke kun støjsvage, de absorberer også enhver støj og bevægelse, når du vender dig om natten.

Madrassen giver en behagelig mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Den kombinerer stabilitet med komfort for en optimal søvnoplevelse, der vil få dig til at vågne frisk og veludhvilet hver morgen.

For at øge komforten og bevare madrassens holdbarhed er der også en hudvenlig topmadras inkluderet. Med et blødt og slidstærkt betræk kan du være sikker på at få den ekstra komfort, du har brug for, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen af sengen enkel og problemfri.

Så vær ikke bange for at investere i en god nattesøvn. Vores vidaXL kontinentalseng med madras i blåt stof vil give dig den komfort og afslapning, du har brug for for at vågne op frisk og veludhvilet hver morgen. Gør din søvnoplevelse til en fornøjelse med denne fantastiske seng.

Scroll to Top