vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof blå

4.507 kr.

Tag dine drømme om en god nats søvn til nye højder med vores komfortable og stilfulde kontinentalseng i blåt stof. Oplev ultimativt sovekomfort og stil i ét produkt. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334766163 Kategori:

Drøm sødt og sov dybt i vores fortryllende vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof blå. Denne seng er skabt til at levere en ultimativ kombination af komfort og stil, så du kan nyde en himmelsk nattesøvn hver eneste nat.

Lad os starte med stoffet – en enkel og ren blå farve, der tilfører elegance til dit soveværelse. Men ikke kun det, stoffet er også åndbart og ekstremt holdbart, så du kan have glæde af denne seng i lang tid.

Sengen kommer også med en praktisk sengegavl, som kan justeres i højden for at tilpasse sig dine behov. Denne sengegavl er ikke kun stilfuld, men den giver også fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse en god bog eller se dine yndlingsfilm.

Men lad os ikke glemme madrassen – den vigtigste del af sengen. Denne madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse pocketfjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer effektivt støj og bevægelse for at sikre uforstyrret søvn.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der sover på maven. Den giver den perfekte balance mellem stabilitet og komfort, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Og for at forkæle dig endnu mere, er der også en hudvenlig topmadras inkluderet. Denne topmadras er lavet af blødt og behageligt skum, der giver ekstra komfort og beskyttelse.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men med vores letforståelige brugermanual vil monteringen af denne seng være en leg.

Med vores vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof blå får du ikke bare en seng, du får en oase af komfort og stil i dit soveværelse. Så lad drømmene begynde og søvnen tage over, for denne seng er skabt til at opfylde dine dybeste ønsker om en god nattesøvn.

Scroll to Top