vidaXL kontinentalseng 160×200 cm stof lysegrå

4.873 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vidaXL’s kontinentalseng i lysegråt stof. Forkæl dig selv med en luksuriøs søvnoplevelse. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334766165 Kategori:

Opnå ultimativ komfort og en god nattesøvn med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng 160×200 cm stof lysegrå. Med sin enkle elegance og slidstærke stof vil denne seng forvandle dit soveværelse til et sted fyldt med stil og ro.

Du vil elske den justerbare sengegavl, der giver perfekt rygstøtte, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller ser dine yndlingsfilm. Denne praktiske funktion sikrer en behagelig oplevelse i enhver position.

Vores madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krop og yder optimal støtte. Disse fjedre absorberer støj og stød, der normalt opstår ved bevægelser i sengen, hvilket giver dig ro og fred i sindet.

Føl dig tryg og veltilpas med den mellemhårde støtte, som vores madras tilbyder. Den giver øget stabilitet og den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Perfekt for dem, der foretrækker at sove på maven.

Den medfølgende topmadras er ikke kun hudvenlig, men også ekstremt blød og behagelig. Det slidstærke stofbetræk og skummaterialet indeni sikrer, at din søvnoplevelse når nye højder.

Vi ønsker, at du skal føle dig sikker ved køb, derfor skal du bemærke, at på grund af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes efter levering.

Vores vidaXL kontinentalseng 160×200 cm stof lysegrå er fremstillet af slidstærkt stof (100% polyester), massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Vi mener, at kvaliteten af vores seng er på højeste niveau, og vi er sikre på, at den vil give dig den søvn, du fortjener.

Pakken indeholder: 1 x sengeramme, 1 x sengegavl med kanter, 1 x madras og 1 x topmadras. Med vores detaljerede brugermanual er monteringen nem og problemfri. Kast dig ind i drømmeverdenen, og oplev ultimativ komfort med vores vidaXL kontinentalseng 160×200 cm stof lysegrå.

Scroll to Top