vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkegrå

5.231 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus i din egen seng med vår vidaXL kontinentalseng. Med en fantastisk madras og elegant mørkegrå stof, er denne seng det perfekte valg for en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334766956 Kategori:

Lad dig forføre af en nat af ultimativ komfort og en god nats søvn med vores imponerende vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegråt stof. Denne seng er designet med henblik på dit velvære og tilbyder dig den bedste afslapning og restitutionsmuligheder.

Stoffets slidstærke og elegante udseende giver sengen en minimalistisk charme, samtidig med at det er åndbart og holdbart. Med sin justerbare sengegavl giver denne seng dig den perfekte rygstøtte, når du ønsker at læse eller se tv.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er af højeste kvalitet og sikrer optimal støtte og tilpasningsevne. Disse individuelt indkapslede fjedre absorberer effektivt støj og bevægelser og sikrer, at du får den mest stabile søvn.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Den giver dig den rette fasthed uden at kompromittere komforten.

Vores hudvenlige topmadras tilbyder ekstra beskyttelse og bringer ekstra blødhed og komfort til dit overordnede sovesystem. Det hudvenlige stofbetræk sikrer en behagelig overflade, der får dig til at føle dig som en konge eller dronning.

Bemærk, at vi af hygiejniske årsager ikke kan acceptere returnering af madrassen, hvis emballagen er brudt eller fjernet. Denne seng leveres med en brugermanual for nem og hurtig montering.

Med målene 203 x 183 x 118/128 cm (L x B x H) er denne seng rummelig og tilpasset til ethvert soveværelse. Sengens stel er lavet af stof (100% polyester), massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ, hvilket sikrer stabilitet og holdbarhed.

Madrasens mål er 180 x 200 x 20 cm (B x L x H), og den leveres med en hvid og mørkegrå farve. Topmadrassen, der fuldender hele oplevelsen, måler 180 x 200 x 5 cm (B x L x H) og har en elegant hvid farve.

Pakken inkluderer 1 sengeramme, 1 sengegavl med kanter, 1 madras og 1 topmadras. Gå ikke glip af muligheden for at opleve en helt ny standard for komfort og søvn. Køb vores fremragende kontinentalseng i dag og oplev en dyb og afslappende søvn, du aldrig vil glemme.

Scroll to Top