vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof sort

3.093 kr.

Få en himmelsk søvn med vores villaXL kontinentalseng – en perfekt kombination af stil, komfort og kvalitet. Oplev drømmeland på en måde, du aldrig har prøvet før.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334760423 Kategori:

Drømmer du om den perfekte nattesøvn? Med vores vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof kan du endelig opleve maksimal afslapning og en fantastisk søvnoplevelse.

Vores kontinentalseng er ikke bare smuk at se på, den er også utroligt holdbar. Det slidstærke stof giver sengen et enkelt og elegant udseende, samtidig med at det er både åndbart og slidstærkt.

Vi har også tænkt på din komfort. Vores praktiske sengegavl kan justeres i højden, så den passer perfekt til dine behov. Den giver en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller ser din yndlingsserie.

Men det stopper ikke her. Vores madras med pocketfjedre er kendt for sin ekstremt høje kvalitet. De individuelle pocketfjedre sikrer en fantastisk holdbarhed og tilpasningsevne. De absorberer effektivt støj og stød, når du vender og drejer kroppen.

Med en mellemhård støtte giver vores madras den perfekte stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten – perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Og lad os ikke glemme den hudvenlige topmadras. Med et slidstærkt og behageligt stofbetræk er denne madrasbeskytter blød og behagelig at ligge på.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men med vores brugermanual er monteringen nem og problemfri.

Og med denne seng får du ikke kun en sengeramme og en sengegavl med kanter – du får også en madras og en topmadras. Alt hvad du behøver for den perfekte søvnoplevelse er lige her.

Drømme bliver til virkelighed med vores vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof. Gå ikke glip af chancen for at opleve komfort og stil på samme tid.

Scroll to Top