vidaXL kontinentalseng 180×200 cm stof lysegrå

5.146 kr.

Oplev en luksuriøs og komfortabel søvn i vores eksklusive kontinentalseng. Utrolig stilfuld, lysegråt stof og optimal støtte gør denne seng uimodståelig.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334760553 Kategori:

Oplev den ultimative komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof. Du fortjener at vågne op til en fantastisk nattesøvn hver dag, og vores kontinentalseng er kilden til din gode søvnoplevelse.

Med sit enkle og stilfulde design er denne seng ikke kun behagelig, men også en æstetisk fornøjelse. Stoffet er både åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer en langvarig seng, der ser og føles fantastisk ud.

Vi ved, at komforten er altafgørende for en god søvn, og derfor har vi udviklet denne seng med en praktisk sengegavl, der kan tilpasses efter din komfort. Denne sengegavl giver ikke kun fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv, men den tilføjer også et strejf af elegance til dit soveværelse.

Madrassen i denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres ekstraordinære kvalitet og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer effektivt støj og stød fra vores bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret søvn. Med en mellemfast støtte tilbyder denne madras optimal stabilitet og komfort og er perfekt til dig, der foretrækker at sove på maven.

Vi har også inkluderet en hudvenlig topmadras for at forbedre din komfort og beskytte madrassen. Topmadrassen er lavet af slidstærkt stof og er utroligt blød og behagelig at ligge på.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vi er sikre på, at du vil blive forelsket i denne kontinentalseng fra det øjeblik, du pakker den ud.

Vores vidaXL kontinentalseng er fremstillet af materialer af høj kvalitet, herunder stof, massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ og er designet med dimensioner på 203 x 183 x 118/128 cm (L x B x H). Madrassen er 180 x 200 x 20 cm (B x L x H), og topmadrassen er 180 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Med denne pakke får du ikke kun en sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras, men også en brugermanual for nem montering.

Giv dig selv den ultimative soveoplevelse og lad vores vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof omslutte dig i behagelighed og luksus. Din søvnkvalitet vil aldrig være den samme igen. Bestil i dag og gør dit soveværelse til et sandt tempel for afslapning og komfort.

Scroll to Top