vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkegrå

3.693 kr.

Oplev luksus og komfort med vores kontinentalseng. Perfekt til en god nats søvn, med stilfuldt mørkegråt stof. Gør din søvnoplevelse unik.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334760593 Kategori:

Tag med på en rejse mod drømmeland med vores fantastiske kontinentalseng i mørkegrå stof. Denne eksklusive seng er skabt til at levere en uforglemmelig og afslappende søvnoplevelse.

Vores kontinentalseng er ikke kun et smukt syn, men den er også bygget til at vare. Stoffet, der dækker sengen, er ikke bare slidstærkt og åndbart, det tilføjer også et rent og elegant look til dit soveværelse. Du kan være sikker på, at du vil kunne nyde glæden ved denne seng i mange år frem.

En af de mest fornøjelige detaljer ved denne seng er dens justerbare sengegavl. Ja, du hørte rigtigt – nu kan du nemt tilpasse højden på sengegavlen efter dine individuelle behov. Den tilbyder ikke kun ekstra komfort, men også en fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen til en god bog eller en film.

Denne fantastiske kontinentalseng er udstyret med en madras, der har individuelle pocketfjedre – kendetegnet ved deres exceptionelle kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre giver ikke kun en perfekt tilpasning til din krop, men de absorberer også støj og stød, når du bevæger dig om natten. Det betyder en fuldstændig uforstyrret søvn, uanset hvor meget du vender og drejer dig.

Madrassen er designet til dem, der foretrækker en medium fasthed og øget stabilitet. Uden at gå på kompromis med komforten giver madrassen den rette mængde fasthed, hvilket gør den ideel til mave-sovende. Sammen med madrassen får du også en hudvenlig topmadras, der er designet til at give en ekstra blød og komfortabel følelse.

Vores kontinentalseng kommer også med en brugervenlig monteringsvejledning, så du kan få glæde af den med det samme. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet.

Gør dig klar til en drømmerejse hver nat med vores vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkegrå. Denne seng vil ikke kun give dig en god nattesøvn, men den vil også tilføje elegance og komfort til dit soveværelse. Bestil din drømmeseng i dag og lad den tage dig til nye højder af afslapning.

Scroll to Top