vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof lysegrå

3.277 kr.

Oplev en fantastisk nattesøvn med vores luksuriøse kontinentalseng. Den komfortable madras og stilfulde lysegrå stofdesign vil forvandle din søvnoplevelse. Gør din drøm til virkelighed i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334760623 Kategori:

Drømmer du om en god nats søvn og ultimativ afslapning? Så er vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof lysegrå det perfekte valg til dig.

Denne kontinentalseng er ikke kun et æstetisk smukt og stilfuldt møbel, men den er også designet til at give dig den bedst mulige komfort. Den er udstyret med et slidstærkt stof, der ikke kun ser godt ud, men også sikrer åndbarhed og holdbarhed.

For ekstra bekvemmelighed har vi inkluderet en justerbar sengegavl, som kan tilpasses efter dine individuelle behov. Den giver en fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og nyde en god bog eller se favortitserien.

Madrassen er udformet med indbyggede pocketfjedre, der er kendt for deres enestående kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre absorberer effektivt støj og stød, når du bevæger dig i sengen, hvilket sikrer en rolig og uforstyrret søvn. Madrassen har en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, og den kombinerer den nødvendige stabilitet med uovertruffen komfort.

For at fuldende din soveoplevelse er topmadrassen beklædt med et hudvenligt stof, der er både blødt og behageligt. Den tilføjer ekstra luksus og sikrer, at du vågner frisk og veludhvilet hver morgen.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof lysegrå leveres med en brugermanual, der gør monteringen nem og enkel. Bemærk dog, at madrassen ikke kan returneres af hygiejniske årsager, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Skab den perfekte soveoase med denne fantastiske kontinentalseng. Du fortjener den bedste søvnoplevelse, og med vores produkt kan du opnå netop det. Bestil nu, og start din rejse mod en bedre nats søvn.

Scroll to Top