vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof lysegrå

3.174 kr.

Få en himmelsk søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i lysegråt stof. Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334760654 Kategori:

Drøm sødt og vågn frisk hver morgen med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i lysegråt stof. Med denne seng kan du opleve maksimal afslapning og en god søvn, der vil forvandle din hverdagsrutine til en magisk oplevelse.

Denne seng er lavet af slidstærkt stof, der ikke kun ser enkelt og rent ud, men også er åndbart og holdbart. Du kan være sikker på, at denne seng vil følge dig i mange års fredfyldte nætter.

Vores kontinentalseng er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter dit behov. Den giver en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller ser dit yndlings-tv-program. Komfort og bekvemmelighed går hånd i hånd med vores kontinentalseng.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre er du garanteret en yderst høj kvalitet samt holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne. Disse fjedre kan absorbere støj og stød, der opstår, når du bevæger dig om natten, og sikrer dermed en rolig og uforstyrret søvn.

Madrassen har en mellemhård støtte, der giver øget stabilitet og den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Den er perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker en afbalanceret støtte hele natten.

Vores hudvenlige topmadras, med sit bløde og komfortable stofbetræk, giver dig den ekstra beskyttelse, du har brug for. Den er ikke kun slidstærk, men også venlig mod din hud, og hjælper dig med at opnå den ultimative søvnkomfort.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du ikke vil have lyst til at sende denne fantastiske seng tilbage.

Sengens attraktive lysegrå farve passer perfekt til ethvert soveværelse, og dens materialer, herunder det 100 % polyesterstof, massivt lærketræ og konstruerede træ, sikrer dens holdbarhed og stabilitet.

Komplet med en sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras, er vores vidaXL kontinentalseng med madras den ultimative soveoplevelse, der vil forvandle din søvn til ren luksus og give dig en følelse af velvære hver morgen.

Scroll to Top