vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof cremefarvet

4.512 kr.

Luksus og kvalitet mødes i vores vidaXL kontinentalseng. Den tilbyder en himmelsk søvnoplevelse med sin komfortable madras og stilfulde cremefarvede stof. Gør din søvnoplevelse uforglemmelig.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334763821 Kategori:

Giv dig selv den ultimative luksus med vores vidunderlige kontinentalseng. Med sin smukke cremefarvede stofbeklædning vil denne seng tilføje elegance og stil til dit soveværelse. Men det er ikke kun udseendet, der imponerer – det er også den utrolige komfort og gode nattesøvn, du får med denne seng.

Stoffet, der er brugt til madrassen og sengerammen, er både åndbart og slidstærkt, så du kan være sikker på, at sengen vil holde i lang tid. Den praktiske justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse den efter dine behov og giver samtidig fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se fjernsyn.

Madrassen, der er lavet med pocketfjedre af højeste kvalitet, sikrer optimal holdbarhed og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer effektivt støj og stød, når du vender og drejer dig om natten. Med sin mellemhårde støtte er madrassen perfekt til dem, der sover på maven, da den giver øget stabilitet uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen er ikke kun blød og behagelig, men har også et hudvenligt stofbetræk, der sikrer en ekstra lag af komfort og hygiejne. Vær dog opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Med et mål på 140×190 cm er denne kontinentalseng perfekt til par eller singler, der ønsker maksimal komfort og stil i deres soveværelse. Sengen leveres med nem montering og en brugermanual, så du hurtigt kan få glæde af denne skønne seng.

Giv dig selv den bedste søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i cremefarvet stof. Du vil ikke fortryde det.

Scroll to Top