vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof mørkegrå

4.679 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive kontinentalseng. Med en luksuriøs madras og elegant mørkegråt stof er denne seng perfekt til din drømmeindretning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334763856 Kategori:

Drøm sødt og vågn op til en ny dag fuld af energi med vores fantastiske kontinentalseng. Denne seng er skabt til dem, der nægter at gå på kompromis med deres søvnkvalitet og komfort. Med dens moderne design og imponerende funktionalitet er den virkelig en juvel i ethvert soveværelse.

Stoffet på sengen er både slidstærkt og elegant. Det åndbare materiale sikrer, at du kan sove behageligt og vågne op frisk og veludhvilet. Sengens sengegavl kan justeres efter dine behov og giver fremragende støtte til din ryg, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller ser din yndlingsserie.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig perfekt til din krop. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten. Madrassen byder på en mellemhård støtte, der kombinerer stabilitet med komfort og er perfekt til mave-sovende. Med vores hudvenlige topmadras får du ekstra beskyttelse og en blød og behagelig overflade at sove på.

Vær venligst opmærksom på, at på grund af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men vi er overbevist om, at du vil være mere end tilfreds med denne fantastiske seng.

Sengen leveres som et komplet sæt med alt, hvad du behøver for at komme i gang med at nyde en god nattesøvn. Monteringsvejledningen følger naturligvis med, så montering bliver en leg.

Giv dig selv den ultimative forkælelse og invester i vores fantastiske kontinentalseng i dag. Du fortjener en god nattesøvn, og vi er her for at sikre, at du får det bedste af det bedste. Bestil nu og forvandl dit soveværelse til et oase af ro og komfort.

Scroll to Top