vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof sort

4.842 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive kontinentalseng. Den perfekte blanding af luksus, støtte og elegance til en god nats søvn. Opgrader din soveoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334763857 Kategori:

Mærk en ultimativ komfort og nydelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 160×200 cm. Denne fantastiske seng er designet til at give dig den bedste søvnoplevelse nogensinde, og samtidig tilføje stil og elegance til dit soveværelse.

Med vores slidstærke stof i sort farve får sengen et enkelt og rent look. Stoffet er både åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer en behagelig oplevelse i lang tid fremover. Sengegavlen kan justeres i højden for at give fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen. Så kan du nemt læse en bog eller se tv uden besvær.

Vores madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet. Disse fjedre sikrer ikke blot holdbarhed, men også en fantastisk tilpasningsevne til din krop. De absorberer effektivt støj og stød, når du vender og drejer dig, så du får den bedst mulige søvnoplevelse.

Med en mellemhård støtte på madrassen får du den ideelle stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Denne madras er især velegnet til dem, der sover på maven. Topmadrassen har et hudvenligt stofbetræk, der gør den blød og behagelig at ligge på.

Vi ved, at hygiejne er vigtigt, og derfor kan madrassen desværre ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vi er sikre på, at du vil være mere end tilfreds med dette fantastiske produkt.

Sengen er lavet af stof (100% polyester), massivt lærketræ og krydsfinér. Denne robuste konstruktion sikrer holdbarhed og stabilitet. Mål på sengen er 203 x 163 x 118/128 cm (L x B x H).

Med denne komplette pakke får du alt, hvad du har brug for til en perfekt nattesøvn. Pakken indeholder en sengeramme, en justerbar sengegavl, en madras og en topmadras af høj kvalitet.

Gør dit soveværelse til en oase af komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med madras. Dit liv fortjener den bedste søvnoplevelse, og denne seng vil opfylde alle dine behov.

Scroll to Top