vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof cremefarvet

5.508 kr.

Oplev perfekt komfort og stil med vores luksuriøse kontinentalseng i cremefarvet stof, der tilbyder en utrolig design og en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334763922 Kategori:

Med vores vidaXL kontinentalseng får du ikke kun en god nattesøvn, du får også en oplevelse af uovertruffen komfort og luksus. Denne seng er designet til at tilfredsstille dine behov for afslapning og dyb søvn.

Sengens stof er ikke bare smukt, det er også slidstærkt og åndbart. Det giver en elegant og ren følelse til din soveværelseindretning.

Vores kontinentalseng tilbyder også en praktisk justerbar sengegavl, så du kan tilpasse den efter dine behov. Uanset om du vil nyde en god bog eller se fjernsyn, giver sengegavlen en fremragende rygstøtte, så du kan sidde komfortabelt.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig kroppens former og absorberer støj og stød, når du vender og drejer dig. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, som er ideel til dem, der normalt sover på maven. Den giver ekstra stabilitet uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen er hudvenlig og blød at ligge på. Den giver ekstra beskyttelse og øget komfort til din oplevelse af at sove.

Bemærk, på grund af hygiejnemæssige årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du vil elske denne seng, så snart du har prøvet den.

Leveret med en nem at følge brugermanual, er monteringen af sengen hurtig og problemfri.

Med denne vidaXL kontinentalseng får du ikke kun et sted at sove, du får en oase af komfort og stil i dit soveværelse. Tag springet og giv dig selv en unik søvnoplevelse med vores fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top