vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof blå

5.609 kr.

Oplev komfort i luksusklasse med vidaXL kontinentalseng i blåt stof. Den perfekte kombination af stil, kvalitet og pris. Bestil din drømmeseng nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334763923 Kategori:

Oplev en nattesøvn som aldrig før med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i en smuk blå farve. Denne seng er skabt til at tilbyde maksimal afslapning og sikre dig en dyb, forfriskende søvn.

Med sit slidstærke stof har sengen ikke kun et enkelt og rent look, men det er også åndbart og holdbart. Du kan justere sengegavlen i højden, hvilket giver dig fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er kendt for sin enestående kvalitet og tilpasningsevne. Pocketfjedrene absorberer støj og stød effektivt, så du kan bevæge dig frit om natten uden at forstyrre din partner.

Madrassen giver en mellemhård støtte, hvilket er ideelt for dem, der foretrækker at sove på maven. Den sikrer stabilitet og komfort uden at gå på kompromis med din søvnkvalitet.

Den hudvenlige topmadras medblødt stofbetræk gør det endnu mere behageligt at ligge i sengen. Du kan være sikker på, at den beskytter din madras og tilbyder den optimale komfort, du fortjener.

Vi ønsker at sikre hygiejne, derfor kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Du vil modtage en brugermanual, der gør det nemt for dig at samle denne fantastiske seng.

Sengen er lavet af holdbart stof (100 % polyester), massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. De nøjagtige mål på sengen er 203 x 203 x 118/128 cm (L x B x H).

Madrassen er farvet i en smuk blå og hvid kombination og er lavet af stof (100 % polyester). Den måler hver 100 x 200 x 20 cm (B x L x H) og er fyldt med pocketfjedre og skum.

Topmadrassen er hvid og har et betræk lavet af stof (100 % polyester) og er fyldt med skum. Den er perfekt størrelse til sengen og måler 200 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Pakken indeholder sengeramme, sengegavl med kanter, to madrasser og en topmadras. Giv dig selv den ultimative søvnoplevelse og forkæl dig selv med mere end bare en seng – tilføj vores vidaXL kontinentalseng med madras til dit hjem i dag.

Scroll to Top