vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkegrå

2.918 kr.

Forkæl dig selv med ultimativ komfort og stil med vores elegante kontinentalseng i mørkegråt stof. Oplev en perfekt blanding af luksus og støtte.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334763926 Kategori:

Drøm sødt og vågn forfrisket med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras. Vi har skabt en seng, der kombinerer stil, komfort og funktionalitet på den mest fortryllende måde muligt.

Lad os starte med det slidstærke stof, der omslutter sengen. Med sit enkle og elegante udseende tilføjer det et strejf af elegance til ethvert soveværelse. Men det er ikke kun udseendet, der imponerer. Stoffet er både åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer, at din seng holder sig smuk i lang tid.

Sengegavlen er ikke kun et dekorativt element, men det er også en praktisk funktion i denne seng. Du kan nemt justere højden på sengegavlen, så den passer perfekt til dine behov. Uanset om du vil læse en god bog eller se fjernsyn, får du her den ekstra rygstøtte, der er nødvendig for maximal komfort.

Når det kommer til madrassen, er vores seng udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse pocketfjedre er kendt for deres holdbarhed og evne til at tilpasse sig din krop. De absorberer effektivt støj og stød, der opstår, når du vender dig om natten, så du kan sove i dyb ro.

Madrassen har en medium fasthed, der giver dig optimal stabilitet og støtte. Uanset om du foretrækker at sove på maven, ryggen eller siden, vil vores madras tilpasse sig dine behov og give dig den komfort, du fortjener.

Topmadrassen, der er blød og hudvenlig, fuldender din soveoplevelse på denne fantastiske seng. Det slidstærke materiale og det komfortable fyld giver dig den perfekte overflade at sove på. Du vil føle dig så behagelig, at du ikke ønsker at forlade sengen om morgenen.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen bliver åbnet eller fjernet. Dette sikrer, at du altid får en frisk og ny madras til at sove på.

Sengen kommer med alt, hvad du har brug for – sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras. Med vores detaljerede brugermanual vil du have sengen klar til brug på ingen tid.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm i mørkegrå stof er den ultimative kombination af stil, komfort og funktionalitet. Giv dig selv den bedste søvnoplevelse med denne fantastiske seng.

Scroll to Top