vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof mørkegrå

2.942 kr.

Få en fantastisk nattesøvn med denne luksuriøse kontinentalseng i mørkegråt stof. Perfekt til en god pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334763957 Kategori:

Opdateret og inspirerende produktbeskrivelse:

Drøm sødt og vågn frisk hver morgen med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegrå stofbetræk. Denne seng er designet til at tilbyde en ultimativ kombination af komfort og stil.

Vi har tænkt på alt for at sikre, at du får den bedst mulige søvnoplevelse. Vores kontinentalseng har et slidstærkt stofbetræk, der ikke kun er smukt at se på, men også åndbart og holdbart. Du kan nyde den luksuriøse følelse af at krølle dig sammen i sengen uden at bekymre dig om slid eller slitage.

Sengen leveres også med en praktisk og justerbar sengegavl, der giver den perfekte rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse eller se tv. Du kan tilpasse højden på sengegavlen efter dine behov, så du altid kan finde den mest komfortable position.

Men det er ikke alt – vores kontinentalseng har også en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse pocketfjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og stød, når du drejer dig i sengen. Madrassen har en mellemhård støtte, der tilbyder den perfekte kombination af stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til dem, der sover på maven.

For at fuldende din søvnoplevelse leveres sengen også med en hudvenlig topmadras. Betrækket er blødt og behageligt mod huden, og den fyldte topmadras tilføjer ekstra komfort, så du kan drømme sødt hele natten lang.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras er både funktionel og stilfuld. Den er lavet af høj kvalitet materialer, herunder massivt lærketræ og konstrueret træ, så du kan være sikker på, at den vil holde i lang tid.

Bemærk venligst, at for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. Men vi er sikre på, at du vil være mere end tilfreds med din nye kontinentalseng.

Få en god nats søvn i stil med vores elegante vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegrå stofbetræk. Bestil nu og vågn op til en ny dag med energi og velvære.

Scroll to Top