vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof sort

2.990 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus med vidaXL’s kontinentalseng i sort stof. Skabt til en god nats søvn og en stilfuld indretning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334763989 Kategori:

Forestil dig at vågne op hver morgen, veludhvilet og klar til en ny dag fyldt med energi og produktivitet. Dette er den oplevelse, du kan forvente med vores vidunderlige kontinentalseng med madras.

Lad dig blive forført af det enkle, men elegante design af denne seng. Det slidstærke stof giver sengen et rent og sofistikeret udseende, samtidig med at det er åndbart og holdbart. Du vil elske den behagelige følelse af stoffet mod din hud, når du ligger og slapper af.

Den justerbare sengegavl er designet til at give den ultimative støtte til din ryg, mens du nyder din yndlingsbog eller ser din yndlingsserie. Du kan nemt indstille højden på sengegavlen efter dine præferencer, hvilket gør det til en skræddersyet oplevelse for dig.

Men lad os ikke glemme det vigtigste element i denne seng – madrassen. Udstyret med individuelle pocketfjedre er denne madras kendt for sin høje kvalitet og holdbarhed. De fjedre absorberer støj og stød, når du drejer og vender dig, hvilket sikrer en fredelig søvn uden forstyrrelser. Med en mellemhård støtte vil madrassen give dig den rette stabilitet og komfort – perfekt til dem, der sover på maven.

For at fuldende din soveoplevelse er der også en blød og hudvenlig topmadras inkluderet. Betrækket er lavet af slidstærkt materiale, der føles blødt og behageligt mod din hud. Du kan være sikker på, at denne madras vil passe til dine behov.

Pakkens indhold er komplett, med både sengeramme, sengegavl, madras og topmadras inkluderet. For at gøre det nemt for dig er der også en brugermanual, der hjælper dig med at montere sengen på ingen tid.

Du fortjener kun det bedste, når det kommer til din søvn. Vælg vores kontinentalseng med madras, og giv dig selv den bedste start på hver dag. Vågn op med energi og klarhed – klar til at erobre verden.

Scroll to Top