vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof sort

3.141 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus i hjemmet med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. Den perfekte kombination af stil, kvalitet og komfort. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334764779 Kategori:

Drøm sødt og vågn op frisk og veludhvilet hver morgen med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i stofsort. Denne seng er ikke kun et sted at sove, men også et sted, hvor du kan finde maksimal afslapning og ren luksus.

Med sit elegante og slidstærke stof giver denne seng et rent og stilfuldt udseende til enhver soveværelsesindretning. Stoffet er også åndbart, så du kan få en behagelig og sval søvn hele natten.

En særlig funktion ved denne seng er den justerbare sengegavl. Denne sengegavl tilbyder ikke kun en fantastisk rygstøtte, når du sidder op for at læse eller se tv, men den kan også tilpasses i højden efter dine behov og præferencer.

Madrassen i denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet. Disse fjedre sikrer ikke kun lang holdbarhed, men giver dig også den perfekte støtte og tilpasningsevne. De absorberer effektivt støj og stød, når du bevæger dig i løbet af natten.

Med en mellemhård støtte giver madrassen den perfekte balance mellem stabilitet og komfort. Den er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, da den tilbyder den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten.

En blød og behagelig topmadras, der er hudvenlig og slidstærk, fuldender oplevelsen af vores kontinentalseng. Med dens ekstra polstring vil du føle dig som om du svæver på en sky.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vi er sikre på, at du vil være glad og tilfreds med dit køb af denne vidunderlige kontinentalseng.

Vi leverer denne seng med en brugervenlig manual, så du kan samle den uden besvær. Pakken inkluderer alt, hvad du har brug for, herunder sengeramme, sengegavl, madras og topmadras.

Få den bedste søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i stofsort. Vågn op frisk og energisk hver dag og nyd et liv i balance og komfort.

Scroll to Top