vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof mørkegrå

4.422 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. Med sin stilfulde mørkegrå stofmadras og unikke design er denne seng det perfekte valg for en luksuriøs nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334732376 Kategori:

D u fortjener kun det bedste, når det kommer til en god nats søvn. Derfor præsenterer vi stolt vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×200 cm. Med denne seng kan du se frem til den ultimative komfort og en fordybende søvnoplevelse.

Lad os først tale om det slidstærke stof, som denne seng er betrukket med. Stoffet har et elegant og renligt udseende, samtidig med at det er åndbart og holdbart. Det sikrer, at din seng altid ser stilfuld ud, samtidig med at den kan modstå daglig brug.

En særlig praktisk funktion ved denne seng er dens justerbare sengegavl. Du kan nemt tilpasse højden på sengegavlen, så den passer præcis til dine behov. Denne funktion sikrer også optimal støtte til din ryg, når du sidder op i sengen og læser eller ser tv.

Vi har naturligvis ikke glemt madrassen. Den er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som giver enestående støtte og komfort. Disse fjedre absorberer effektivt støj og bevægelse, så du kan sove uforstyrret og vågne op frisk og veludhvilet.

Madrassen har en mellemhård støtte, som kombinerer stabilitet og komfort. Den er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Med denne madras kan du sige farvel til ubehagelige søvnmønstre og vågne op med fornyet energi.

For at fuldende oplevelsen er der også en topmadras med en hudvenlig overflade. Topmadrassen er lavet af blødt og behageligt materiale, der tilføjer ekstra komfort til din søvn.

Vi vil gerne fremhæve, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vi er overbeviste om, at du ikke vil have behov for at returnere denne fantastiske seng, når du først har oplevet dens komfort.

Denne komplette pakke indeholder sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras. Alt, hvad du behøver for at opgradere din søvnoplevelse til det næste niveau.

Tag springet og invester i din søvnkvalitet med vores vidaXL kontinentalseng. Du fortjener en seng, der giver dig den fornødne hvile og genoplader din krop og sind. Bestil i dag og lad drømmene komme til live hver eneste nat.

Scroll to Top