vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof sort

4.919 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Den sorte stofmadras i 160×200 cm kombinerer elegance med enestående støtte.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334732408 Kategori:

Forvandl dit soveværelse til en oase af komfort og afslapning med vores vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof. Denne seng er designet til at give dig en god nattesøvn og maksimal afslapning.

Med sit slidstærke og elegante stof tilføjer denne seng ikke kun stil til dit soveværelse, men er også åndbar og holder i lang tid. Den medfølgende sengegavl kan nemt justeres i højden, så du kan tilpasse den til din personlige præference. Denne funktion giver dig også fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der er kendt for deres holdbarhed og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og stød, når du bevæger dig, hvilket sikrer en fredelig søvn. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er perfekt til dig, der sover på maven. Du får den nødvendige stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten.

En ekstra bonus er den hudvenlige topmadras, der er blød og behagelig at ligge på. Den er lavet af slidstærkt materiale og vil beskytte madrassen i lang tid fremover. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Vores kontinentalseng leveres komplet med sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Du får alt, hvad du behøver for at komme i gang med en god nats søvn. Monteringen er nem og hurtig, og en brugermanual følger med for at guide dig igennem processen.

Invester i din søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof. Du fortjener kun det bedste, når det kommer til dit soveværelse.

Scroll to Top