vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof lysegrå

5.430 kr.

Oplev den ultimative komfort med vores vidaXL kontinentalseng i lysegråt stof. En uovertruffen kombination af stil, kvalitet og luksus.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334733204 Kategori:

Føj et strejf af luksus og komfort til dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i lysegråt stof. Denne seng er designet til at give dig den bedste nattesøvn og den ultimative afslapning.

Med sit elegante og rene udseende passer sengen perfekt til enhver indretning. Det slidstærke stof er ikke kun behageligt at røre ved, men også åndbart og holdbart, hvilket sikrer langvarig brug og komfort.

Vores kontinentalseng har en praktisk justerbar sengegavl, der giver dig den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Denne fleksibilitet gør det muligt for dig at tilpasse sengen efter dine individuelle behov og præferencer.

Madrasen i sengen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer enestående holdbarhed, støtte og optimal tilpasning. Disse fjedre reducerer støj og bevægelse, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten igennem. Med sin mellemhårde fasthed giver madrassen øget stabilitet og komfort og er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er også en vigtig del af sengen, da dens hudvenlige stofbetræk og bløde fyld sikrer ekstra komfort og beskyttelse. Kombinationen af madrassen og topmadrassen sikrer en luksuriøs soveoplevelse, der vil lade dig vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Vælg vores vidaXL kontinentalseng med madras og oplev den ultimative komfort, holdbarhed og stil i dit soveværelse. Bemærk, at madrassen ikke kan returneres af hygiejniske årsager, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Produktet leveres med en brugermanual, der gør montering nem og hurtig.

Tag springet og invester i din søvnkvalitet og komfort med vores kontinentalseng. Alt, hvad du behøver for en god nats søvn, er lige ved hånden.

Seng:
– Farve: Lysegrå
– Materiale: Stof (100 % polyester), massivt lærketræ, krydsfiner, konstrueret træ
– Mål: 203 x 203 x 118/128 cm (L x B x H)

Madrasser:
– Farve: Hvid og lysegrå
– Materiale: Stof (100 % polyester)
– Fyld: Pocketfjedre, skum
– Mål, hver: 100 x 200 x 20 cm (B x L x H)

Topmadras:
– Farve: Hvid
– Betræk: Stof (100 % polyester)
– Fyld: Skum
– Mål: 200 x 200 x 5 cm (B x L x H)

I pakken:
– 1 x sengeramme
– 1 x sengegavl med kanter
– 2 x madras
– 1 x topmadras

Scroll to Top