vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof lysegrå

3.092 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med den luksuriøse vidaXL kontinentalseng, der kommer med en stilfuld lysegrå madras. Skab drømmesøvn hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334733266 Kategori:

Drømmer du om en god nattesøvn og en perfekt start på dagen? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras i lysegrå stof lige noget for dig. Denne seng er skabt til maksimal afslapning og en ultimativ søvnoplevelse.

Med sit enkle og rene look passer sengen perfekt ind i enhver indretning. Det åndbare og slidstærke stof sikrer både komfort og langvarig holdbarhed. Og med den praktiske justerbare sengegavl får du den perfekte rygstøtte, når du vil sidde op og læse eller se tv.

Den indbyggede madras er fremstillet med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig din krop og absorberer effektivt uønsket støj og bevægelser. Den mellemhårde støtte giver dig stabilitet og komfort uden at gå på kompromis med kvaliteten af din søvn. Det er den ideelle madras til dig, der foretrækker at sove på maven.

Vi har endda tænkt på din komfort på et endnu højere niveau. Den medfølgende topmadras er betrukket med et hudvenligt stof, der gør den blød og behagelig at ligge på. Du kan være sikker på, at din søvnoplevelse bliver fuldendt og yderst behagelig.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. Du får selvfølgelig en brugermanual med, så monteringen er nem og bekvem.

Med denne kontinentalseng får du både stil, kvalitet og en fantastisk soveoplevelse. Gå ikke glip af denne mulighed for at skabe dit eget drømmeunivers. Bestil din vidaXL kontinentalseng med madras i dag og nyd den bedste søvn i lang tid fremover.

Produktinformation:
– Farve: Lysegrå
– Materiale: Stof (100% polyester), massivt lærketræ, krydsfiner, konstrueret træ
– Mål seng: 193 x 93 x 118/128 cm (L x B x H)
– Mål madras: 90 x 190 x 20 cm (B x L x H)
– Mål topmadras: 90 x 190 x 5 cm (B x L x H)
– Pakken indeholder: 1 x sengeramme, 1 x sengegavl med kanter, 1 x madras, 1 x topmadras.

Lad dine drømme gå i opfyldelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i lysegrå stof.

Scroll to Top