vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof sort

3.095 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores luksuriøse kontinentalseng. Den perfekte kombination af form, funktion og kvalitet. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334733268 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og luksus i din søvn med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof. Denne seng er skabt til at give dig den bedste nattesøvn, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Vi har valgt et slidstærkt stof med et enkelt og rent look til denne seng. Stoffet er åndbart og vil holde sig godt over tid, så sengen forbliver smuk og indbydende i mange år fremover.

En praktisk sengegavl med justerbar højde giver dig mulighed for at tilpasse sengen efter dine behov. Du kan nemt justere sengegavlen, så den giver den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen i denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse pocketfjedre giver en fantastisk tilpasningsevne og kan absorbere støj og stød, når du bevæger dig i sengen.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der sover på maven. Du vil få stabilitet og den rette fasthed uden at gå på kompromis med din komfort.

Topmadrassen på denne seng er lavet af hudvenligt materiale, der er blødt og behageligt at ligge på. Den ekstra lag med skum tilføjer yderligere komfort til din søvnoplevelse.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Du vil modtage alle nødvendige instruktioner til nem montering af sengen.

Sengen er fremstillet i sort stof og er lavet af kvalitetsmaterialer, herunder massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Den har målene 193 x 93 x 118/128 cm (L x B x H).

Madrasen er hvid og sort og måler 90 x 190 x 20 cm (B x L x H). Den medfølgende topmadras er hvid og måler 90 x 190 x 5 cm (B x L x H).

Med vores vidaXL kontinentalseng med madras kan du se frem til en ny dimension af komfort og afslapning i din søvn. Bestil den i dag og oplev den perfekte nattesøvn.

Scroll to Top