vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof lysegrå

3.000 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Den imponerende madras og lysegrå stofkvalitet vil forvandle din søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334733297 Kategori:

Oplev en nattesøvn som aldrig før med vores sublime kontinentalseng. Denne seng vil give dig den ultimative afslapning og en dyb søvn, der vil genoplive din krop og sind. Vores slidstærke og stilfulde stof vil ikke kun tilføre elegance til dit soveværelse, men det er også åndbart og yderst holdbart.

Vi har ikke blot tænkt på udseendet, men også din komfort. Sengens justerbare sengegavl tilbyder en fantastisk understøttelse af ryggen, når du sidder op i sengen for at læse eller nyde din yndlings-tv-serie. Du vil aldrig mere opleve ubehag, mens du nyder din favoritbog eller afslappende tidsfordriv.

For det absolutte luksusniveau er denne seng udstyret med en madras fyldt med pocketfjedre. Hver individuelle fjeder er af allerhøjeste kvalitet og sikrer enestående holdbarhed og en perfekt tilpasningsevne til din krop. Du vil blive overrasket over hvor effektivt de absorberer støj og stød, der normalt opstår, når du vender og drejer dig i søvne.

Madrassen tilbyder en perfekt balance mellem fasthed og stabilitet, hvilket er ideelt for dem, der foretrækker at sove på maven. Du vil opleve den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten, og vågne op veludhvilet og klar til en ny dag.

Vi har også tænkt på dit velbefindende og derfor inkluderet en hudvenlig topmadras. Denne madrasbeskytter har et blødt betræk, der føles behageligt mod din hud. Denne ekstra detalje sikrer, at intet går på kompromis med din komfort og velvære.

Bemærk venligst, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men ikke bekymre dig – vi er sikre på, at du vil være mere end tilfreds med denne sengs kvalitet og komfort.

Leveres med tydelig brugermanual for nem montering. Du får en komplet pakke med alt hvad du behøver: sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras. Alt er omhyggeligt sammensat for at sikre den bedste søvnoplevelse for dig.

Sæt nye standarder for din søvnkvalitet og forkæl dig selv med denne enestående kontinentalseng. +

Scroll to Top