vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof sort

4.516 kr.

Få drømmesøvnen med vores luksuriøse kontinentalseng. Perfekt kombination af stil, komfort og holdbarhed. Oplev en god nats søvn som aldrig før.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334733369 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og en fantastisk nattesøvn med vores vidunderlige kontinentalseng. Den omfavner dig med en usammenlignelig afslapning og sikrer dig en uovertruffen søvnoplevelse.

Sengens slitesterke stof udstråler elegance med sin enkle og rene æstetik, samtidig med at det er åndbart og slidstærkt. Madrassen med pocketfjedre er af absolut højeste kvalitet og tilbyder enestående holdbarhed og tilpasningsevne. De individuelle fjedre absorberer effektivt enhver støj og bevægelse, der kan forekomme i løbet af natten, hvilket sikrer minimal forstyrrelse.

Den mellemhårde støtte på madrassen giver den perfekte balance mellem stabilitet og komfort og er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Og ikke nok med det – topmadrassen har et hudvenligt stofbetræk, der både er slidstærkt og blødt, og som sikrer dig en overlegen soveoplevelse hver eneste nat.

Vores kontinentalseng kommer med en praktisk og justerbar sengegavl, der giver dig fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse eller se tv.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vi er sikre på, at du ikke ønsker at returnere denne seng, når du først har oplevet den vidunderlige komfort og luksus, den tilbyder.

Bring dit soveværelse til det næste niveau med vores fantastiske kontinentalseng. Din søvn er vores prioritet, og vi lover dig en oplevelse, du sent vil glemme. Bestil i dag og hvil dig på en sky af komfort og stil.

Scroll to Top