vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof mørkegrå

4.888 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Nyd komforten og stilfuldheden i denne moderne madras med mørkegråt stoftrekk.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334733430 Kategori:

Drøm sødt og sov som en konge i vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegråt stof. Denne seng er ikke kun et møbel, den er en oase af komfort og afslapning, der vil give dig den bedste søvnoplevelse nogensinde.

Med sit enkle og elegante design passer denne seng perfekt ind i ethvert soveværelse. Det åndbare og slidstærke stof sikrer, at sengen ikke kun ser godt ud, men også holder i lang tid. Med den justerbare sengegavl kan du nemt tilpasse den i den ønskede højde og nyde optimal rygstøtte, når du læser eller ser fjernsyn i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres enestående kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og effektivt absorberer støj og stød, så du kan sove uforstyrret hele natten. Madrassen tilbyder også mellemhård støtte, hvilket er ideelt for dem, der foretrækker at sove på maven.

For at fuldende din soveoplevelse får du også en blød og hudvenlig topmadras, der beskytter og forlænger madrasens levetid. Denne topmadras tilføjer en ekstra lag af luksus og komfort til din seng og sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Vores kontinentalseng er lavet af slidstærkt stof, massivt lærketræ og krydsfiner, hvilket sikrer en stabil og holdbar seng, der vil vare i lang tid. På grund af hygiejnemæssige årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du vil elske denne seng så meget, at du ikke engang vil overveje at sende den tilbage.

Vores pakke inkluderer alt hvad du har brug for: sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras. Og med vores brugervenlige manual er samlingsprocessen en leg.

Sov som en konge og vågn op frisk og veludhvilet hver dag med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegråt stof. Giv dig selv den ultimative soveoplevelse.

Scroll to Top