vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkegrå

5.142 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng. Med den bløde madras og det stilfulde mørkegrå stof er dette den perfekte seng til en god nats søvn. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334733461 Kategori:

Giv dig selv den ultimative forkælelse med vores fantastiske kontinentalseng i mørkegrå stof. Med denne seng kan du virkelig nyde en god nats søvn og opnå maksimal afslapning.

Stoffet på sengen har ikke kun et enkelt og rent look, det er også utroligt åndbart og utroligt slidstærkt. Du kan derfor være sikker på, at denne seng vil holde i lang tid, uden at miste sin smukke æstetik.

En anden fantastisk funktion ved denne seng er den justerbare sengegavl. Du kan nemt tilpasse den efter dine behov og nyde en fantastisk rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se dine yndlingsprogrammer på TV.

Vores kontinentalseng har også en madras med pocketfjedre, hvilket betyder, at hver enkelt fjeder bevæger sig uafhængigt. Dette giver dig ikke kun en yderst behagelig oplevelse, men det bidrager også til holdbarheden af madrassen. De individuelle fjedre er også perfekte til at absorbere støj og stød, når du vender og drejer dig om natten, hvilket sikrer en rolig og uforstyrret søvn.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der sover på maven. Den giver en fantastisk stabilitet og fasthed, samtidig med at den stadig er utrolig komfortabel.

For at øge komforten yderligere er madrassen også udstyret med en hudvenlig topmadras. Den bløde og behagelige madrasbeskytter har et slidstærkt stofbetræk, der vil føles dejligt mod din hud.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Vores produkt leveres med en brugermanual, der gør monteringen utroligt let og hurtig.

Glem ikke, at pakken inkluderer alt, hvad du behøver for at få din nye kontinentalseng: en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras.

Gør dig selv en tjeneste og invester i komfort og luksus med vores vidunderlige kontinentalseng i mørkegrå stof. Fremtidens gode søvn venter på dig.

Scroll to Top