vidaXL kontinentalseng 80×200 cm stof lysegrå

3.657 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof. Drøm stort og vågn op til mageløs søvn hver dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334733499 Kategori:

Drøm dig ind i en verden af ultimativ komfort og afslapning med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof. Denne seng er skabt til at give dig den bedste søvnoplevelse nogensinde.

Stoffet på sengen er ikke blot smukt, men det er også utroligt åndbart og slidstærkt. Det har et enkelt og rent udseende, der vil tilføje elegance til enhver indretning.

Den justerbare sengegavl er en praktisk funktion, der giver dig mulighed for at tilpasse sengen efter dine behov. Den giver fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se din yndlingsserie.

Vores kontinentalseng er udstyret med en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres fremragende kvalitet og holdbarhed. Disse individuelle fjedre tilpasser sig perfekt til din kropsform og absorberer effektivt støj og stød, når du bevæger dig i sengen.

Madrassen har også en mellemhård støtte, der giver den perfekte balance mellem stabilitet og komfort. Det gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, der følger med sengen, er lavet af hudvenligt materiale. Den er blød og behagelig at ligge på og sørger for en øget komfort under din søvn.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du ikke vil ønske at skille dig af med denne fantastiske seng, når du først har oplevet dens fortryllende komfort.

Sættet indeholder sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Alt, hvad du behøver for at skabe dit eget soveparadis. Gå ikke på kompromis med din søvn, forkæl dig selv med vores vidaXL kontinentalseng i dag.

Scroll to Top