vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkegrå

3.532 kr.

Få den bedste nattesøvn med vidaXLs luksuriøse kontinentalseng i mørkegrå stof. Optimal komfort og elegant design til en overkommelig pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334733500 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og en dyb og forfriskende søvn med vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 80×200 cm, i elegant mørkegrå farve. Denne seng er designet til at tilbyde maksimal afslapning og en forynget kropsstøtte, der vil tage din søvnoplevelse til nye højder.

Fremstillet af slidstærkt stof, som både er åndbart og modstandsdygtigt, føjer denne kontinentalseng et enkelt og stilrent look til dit soveværelse. Den justerbare sengegavl giver fremragende rygstøtte og kan tilpasses efter dine individuelle behov. Uanset om du vil læse en god bog eller se tv i sengen, vil sengegavlen give dig den perfekte støtte i en behagelig position.

Med sin pocketfjedre-madras, der er kendt for sin høje kvalitet og holdbarhed, tilbyder denne seng en perfekt blanding af støtte og tilpasningsevne. Hver pocketfjeder arbejder individuelt for at reducere støj og stød, når du bevæger dig rundt i sengen. Den mellemhårde støtte sikrer stabilitet og komfort og er særlig velegnet til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at fuldende din søvnoplevelse er denne seng udstyret med en hudvenlig topmadras. Denne madrasbeskytter er lavet af blødt og behageligt stof, der sikrer en lækker overflade til din nattesøvn. Bemærk venligst, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Med vidaXL kontinentalsengen får du ikke kun en fantastisk soveoplevelse, men også stil og holdbarhed. Den er lavet af stof, massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ af høj kvalitet. Sengen måler 203 x 83 x 118/128 cm (L x B x H), madrassen måler 80 x 200 x 20 cm (B x L x H) og topmadrassen måler 80 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Komplet med sengeramme, sengegavl, madras og topmadras, vil denne kontinentalseng give dig den ultimative soveoplevelse, der vil få dig til at vågne frisk og fornyet hver morgen. Tag springet og invester i din søvnkvalitet med vistaXL kontinentalsengen i dag.

Scroll to Top