vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof lysegrå

3.390 kr.

Opdag luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng i smukt stof. Gør dit soveværelse til et stilfuldt og afslappende sted med denne perfekte kombination af kvalitet og design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334760685 Kategori:

Oplev ægte luksus og en fantastisk nattesøvn med vores vidaXL kontinentalseng med madras i lysegrå stof. Denne seng er designet til at tilbyde dig den ultimative afslapning og ro i sindet.

Vores slidstærke stof giver sengen et enkelt og rent look, samtidig med at det sikrer åndbarhed og langvarig holdbarhed. Du vil føle dig tryg, veltilpas og i kontakt med naturen i denne skønne seng.

Vores justerbare sengegavl er praktisk og passer til dine behov. Du kan justere den i forskellige højder, hvilket giver dig fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se dine yndlingsfilm og serier.

Med vores madras med pocketfjedre får du den bedste kvalitet og den ultimative tilpasningsevne. De individuelle pocketfjedre absorberer støj og stød, og giver dig dermed fred og ro til en dyb og uforstyrret søvn.

Madrassen er designet til at tilbyde en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Du vil opleve en perfekt stabilitet og optimal fasthed uden at gå på kompromis med komforten.

Vores hudvenlige topmadras er betrukket med et blødt og behageligt stof, der vil tilføje ekstra komfort og luksus til din søvnoplevelse. Den beskytter madrassen mod slid og pletter, samtidig med at den giver dig en ekstra lag af blødhed og støtte.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Denne kontinentalseng leveres med en brugermanual, der gør monteringen nem og ubesværet. Pakken indeholder en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras – alt hvad du behøver for at skabe din egen lille luksus-oase.

Forkæl dig selv med vores vidaXL kontinentalseng med madras i lysegrå stof. Gå ikke på kompromis med din søvnoplevelse – du fortjener kun det bedste.

Scroll to Top