vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof sort

3.211 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Den perfekte kombination af stil, støtte og luksus for en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334760687 Kategori:

Drøm sødt og vågn frisk hver morgen med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i en elegant sort stofbeklædning. Denne seng er designet til at levere maksimal komfort og ultimativ afslapning, så du kan nyde en god nattesøvn.

Denne luksuriøse kontinentalseng er beklædt med et slidstærkt stof, der både er åndbart og holdbart. Det enkle og rene look vil passe perfekt ind i enhver indretning, og det sikrer en behagelig nattesøvn.

For ekstra bekvemmelighed og optimal støtte kan sengegavlen justeres i højden efter dine behov. Den giver fremragende støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, kan du være sikker på at få den bedste kvalitet og holdbarhed. Disse pocketfjedre er kendt for deres evne til at absorbere støj og stød, der opstår, når du bevæger dig i sengen, hvilket sikrer minimal forstyrrelse for din søvn.

Madrassen har en mellemhård støtte, der giver optimal stabilitet og komfort. Den er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, da den giver den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen, der er lavet af hudvenligt stof, øger blødheden og komforten yderligere. Den beskytter også madrassen og er nem at rengøre.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men du kan være sikker på, at du modtager et produkt af høj kvalitet med letforståelige monteringsinstruktioner.

Sengen er lavet af materialer af høj kvalitet, herunder massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ for at sikre langvarig holdbarhed og stabilitet.

Livet er for kort til dårlig søvn. Forkæl dig selv med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i sort stofbeklædning, og oplev den ultimative komfort og luksus i dit soveværelse. Gå ikke glip af denne fantastiske chance for at forbedre din nattesøvn og starte hver dag frisk og veludhvilet.

Scroll to Top