vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof lysegrå

4.599 kr.

Få din bedste søvn nogensinde med vores luksuriøse kontinentalseng. Den tilbyder ultimativ komfort, stilfuldt design og fantastisk valuta for pengene. Oplev en himmelsk nats søvn hver aften.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334760724 Kategori:

Lad mig præsentere dig for vores fantastiske produkt – en vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×190 cm og i en smuk, lysegrå farve. Dette er ikke bare en almindelig seng, det er det ultimative middel til en god nattesøvn og total afslapning.

Lad os først tale om det slidstærke stof, som denne seng er lavet af. Det har ikke kun et enkelt og rent udseende, det er også åndbart og langtidsholdbart. Du kan være sikker på, at denne seng vil modstå tidens tand uden problemer.

Sengen er også udstyret med en praktisk sengegavl, som kan justeres i forskellige højder efter dit behov. Den giver en fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og nyde en god bog eller se fjernsyn.

Lad os ikke glemme madrassen. Denne seng kommer med en madras med pocketfjedre – et kendetegn for høj kvalitet og optimal tilpasningsevne. De individuelle pocketfjedre absorberer støj og stød, så du kan sove uforstyrret og uden unødvendig bevægelse.

Madrassen giver en mellemhård støtte, som er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Du kan forvente øget stabilitet og det rette niveau af fasthed uden at gå på kompromis med komforten.

Husk også den hudvenlige topmadras, som giver ekstra beskyttelse. Med sit bløde stofbetræk vil du føle dig i himlen, når du ligger på denne topmadras.

Vi vil også gerne gøre opmærksomhed på, at af hygiejniske grunde kan madrassen desværre ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Vores kontinentalseng er lavet af kvalitetsmaterialer såsom massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Den leveres også med en brugermanual for en nem og hurtig montering.

Så hvad venter du på? Giv dig selv den ultimative søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i lysegrå. Køb den i dag og oplev en ægte fornøjelse, når du lægger dig til at sove i denne drømmeseng.

Scroll to Top