vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof cremefarvet

4.832 kr.

Gør dine drømme til virkelighed med vores luksuriøse kontinentalseng. Den ultimative komfort og stil – oplev en god nats søvn som aldrig før.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334761511 Kategori:

Når det kommer til en god nats søvn, er vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof cremefarvet det ultimative valg. Denne fantastiske seng giver ikke kun maksimal afslapning, men også en dyb og forfriskende søvn.

Stoffet på sengen er ikke kun slidstærkt, men det tilføjer også et enkelt og rent look til dit soveværelse. Det er åndbart, hvilket betyder, at du ikke vil opleve ubehagelig varme om natten. Stoffet er også meget slidstærkt og vil vare i lang tid.

En af de fantastiske funktioner ved denne kontinentalseng er den praktiske sengegavl, som kan justeres i højden. Du kan nemt tilpasse den efter dine behov og nyde den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Du behøver ikke bekymre dig om ubehagelig rygsmerte.

Madrasen i denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre, som er kendt for deres høje kvalitet. Disse individuelle fjedre giver ikke kun en fantastisk holdbarhed, men også en utrolig tilpasningsevne. De er perfekte til at absorbere støj og stød, når du drejer dig.

Madrassen er designet med mellemhård støtte, hvilket giver øget stabilitet og den rigtige fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Det gør denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen på denne seng er hudvenlig og ekstra blød. Den er lavet af slidstærkt stof og tilføjer en ekstra komfortabel følelse. Du vil virkelig elske at synke ned i sengen, når topmadrassen er på plads.

Det skal bemærkes, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Vær forsigtig og hold emballagen intakt, indtil du er sikker på, at du vil beholde sengen.

Pakken inkluderer alt hvad du har brug for: en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras. Med den medfølgende brugermanual vil du nemt kunne montere sengen og begynde at nyde alle dens fordele.

Gør dig selv en tjeneste og investér i en vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof cremefarvet. Det er et valg, du aldrig vil fortryde, når du oplever den ultimative komfort og en fantastisk nats søvn.

Scroll to Top