vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof cremefarvet

4.378 kr.

Oplev en fordybende søvnoplevelse med vores luxuriøse vidaXL kontinentalseng. Perfekt kombination af komfort og elegance. Gør din søvn til en drøm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334761542 Kategori:

Drøm om en himmelsk søvn i vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm i en cremefarvet stofudgave. Denne seng er ikke bare en seng, den er et stykke kunstværk, der blander stil, komfort og funktionalitet på enestående vis.

Med dens slidstærke stof, der både er åndbart og holdbart, tilbyder denne kontinentalseng ikke kun et elegant og rent udseende, men også en seng, der vil vare i mange år fremover. Hvad der særligt adskiller denne seng er dens praktiske sengegavl, der kan justeres i højden, så du kan få den perfekte rygstøtte, når du vil læse eller se tv i sengen.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet, der effektivt absorberer støj og stød, når du vender og drejer dig i søvne. Den mellemhårde støtte garanterer en øget stabilitet og den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten, hvilket gør madrassen ideel til dig, der foretrækker at sove på maven.

Men det er ikke alt – vores topmadras har også en hudvenligt stofbetræk, der gør den blød og behagelig at ligge på.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen bliver åbnet eller fjernet. Vi vil gerne gøre opmærksom på, at der med hver seng medfølger en brugermanual, der gør monteringen til en leg.

Så hvis du ønsker en luksuriøs og afslappende oplevelse, er vores kontinentalseng med madras den perfekte investering. Med dens cremefarvede stof, solide konstruktion og fantastiske komfort vil denne seng år efter år give dig den bedst mulige nattesøvn.

Medfølgende i pakken:
– 1 x sengeramme
– 1 x sengegavl med kanter
– 1 x madras
– 1 x topmadras

Giv dig selv den gave, du virkelig fortjener – en komplet og forbløffende søvnoplevelse i vores eksklusive kontinentalseng. Bestil den i dag og vågn op til en ny verden af ro og velvære.

Scroll to Top