vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof mørkegrå

5.527 kr.

Drømmeagtig komfort venter dig med vores eksklusive kontinentalseng. Nyd den luksuriøse madras og det stilfulde design for ultimativ afslapning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334761608 Kategori:

Drøm dig ind i en verden af komfort og luksus med vores vidunderlige kontinentalseng. Vores kontinentalseng i mørkegrå stof er designet til at give dig den ultimative søvnoplevelse og maksimal afslapning.

Det slidstærke stof, der er brugt til sengen, har et enkelt og rent look, samtidig med at det er åndbart og holdbart. Sengen har en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden, så du altid kan finde den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der garanterer en fantastisk holdbarhed og tilpasningsevne. Disse pocketfjedre absorberer effektivt støj og stød, når du vender og drejer dig om natten. Du får også en mellemhård støtte, der giver en stabil og behagelig liggestilling, perfekt til dem, der elsker at sove på maven.

Vores hudvenlige topmadras er lavet af blødt og behageligt stof, der beskytter din madras og giver dig ekstra komfort. Vil du ikke elske at vågne op til følelsen af blødhed og velvære?

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet. Din tilfredshed er dog vores vigtigste prioritet, så vi er sikre på, at du vil blive tilfreds med produktets kvalitet og funktion.

Sættet inkluderer sengeramme, sengegavl, to madrasser og en topmadras. Alt hvad du behøver for at skabe den ultimative soveoase derhjemme.

Forkæl dig selv med vores imponerende kontinentalseng i dag og oplev drømmesøvnen.

Scroll to Top