vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl mørkegrå

4.885 kr.

Få luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Den smukke fløjl i mørkegrå tilføjer elegance til dit værelse. Oplev en drømmende søvn hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334729072 Kategori:

Kan du lide at vågne op følelsesløs og frisk hver morgen? Ønsker du at opleve en ultimativ soveoplevelse? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrå farve det perfekte valg for dig.

Med sin bløde og luksuriøse fløjlsoverflade er denne kontinentalseng indbegrebet af komfort. Fløjl er kendt for sine tætte og jævne fibre og giver dig en blød og behagelig følelse, som du vil elske at berøre.

Det praktiske ved denne seng er dens justerbare sengegavl, der giver fantastisk rygstøtte, når du ønsker at sidde op og læse en bog eller se tv. Du kan blot tilpasse dens højde efter dine behov og nyde øget komfort og afslapning.

Vores madras med pocketfjedre i denne seng er af ekstremt høj kvalitet og sikrer både holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne. De individuelle pocketfjedre absorberer effektivt støj og stød, hvilket gør din søvnoplevelse endnu bedre.

Madrassen tilbyder også en mellemhård støtte, der er ideel til folk, der foretrækker at sove på maven. Denne fasthed giver dig den rette stabilitet uden at gå på kompromis med komforten, så du kan vågne op med en afbalanceret og energifyldt start på dagen.

Med sin hudvenlige topmadras beskytter denne seng dit sengeudstyr og giver ekstra blødhed og komfort. Bemærk dog, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Denne kontinentalseng er lavet af holdbare materialer som solidt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ, og vil være en stilfuld og elegant tilføjelse til dit soveværelse. Sengen kommer med en brugervenlig manual, der gør monteringen enkel og problemfri.

Tag springet og oplev den ultimative soveoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrå farve. Så kan du vågne op hver dag med fornyet energi og trivsel. Bestil din seng i dag og invester i din søvnkvalitet.

Scroll to Top