vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl mørkegrå

2.431 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores elegante vidaXL kontinentalseng i fløjl. Den perfekte løsning til en god nats søvn og stilfuld indretning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334729078 Kategori:

Drøm sødt og vågn frisk hver morgen i vores vidunderlige kontinentalseng med madras i fløjl. Denne seng er skabt til maksimal komfort og en dyb og afslappende søvn, der vil give dig en følelse af velvære, som var du på et luksuriøst hotel.

Den bløde fløjl, der dækker sengen, er et luksuriøst tekstil kendt for dets tætte og jævne fibre, der er utroligt bløde og behagelige at røre ved. Du vil elske den silkeagtige følelse, når du ligger i sengen og nyder øjeblikkets stilfuldhed.

Vores seng er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Denne sengegavl giver ikke kun en fantastisk rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv, men tilføjer også et elegant touch til dit soveværelse.

Madrasen i vores kontinentalseng er fyldt med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres ekstraordinære kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer effektivt støj og vibrationer, når du bevæger dig i sengen. Du vil opleve en unik støtte og komfort, der vil hjælpe dig med at få den bedste søvn nogensinde.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dig, der foretrækker at sove på maven. Du vil få den nødvendige stabilitet, samtidig med at komforten ikke er gået på kompromis. Vores madras er designet til at give dig den perfekte balance mellem fasthed og blødhed, så du kan slappe af og få en fredelig søvn hele natten.

For at sikre din komfort yderligere er vores kontinentalseng udstyret med en blød topmadras. Denne topmadras er hudvenlig og har et slidstærkt betræk, der vil føles dejligt mod din hud. Du vil elske den ekstra lag af komfort og luksus, som denne topmadras tilføjer til din soveoplevelse.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Vi sender dig en detaljeret brugermanual sammen med din seng, som gør det nemt for dig at montere den.

Vågn op følelsesladet og klar til dagen i vores kontinentalseng med fløjlsmadras. Gør din søvnoplevelse til noget særligt og tilføj en elegant touch til dit soveværelse med denne luksuriøse seng. Bestil nu og oplev ægte komfort og stil i dit eget hjem.

Scroll to Top