vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl lysegrå

4.120 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i fløjl lysegrå. En luksuriøs madras i perfekt størrelse til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334729970 Kategori:

Oplev den ultimative komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm i fløjl i en elegant lysegrå farve. Denne seng er designet til at give dig den bedste nattesøvn og en følelse af ren afslapning.

Blød fløjl er det valgte stof til denne seng, med dens tætte og jævne fibre, som gør det utroligt blødt og behageligt at røre ved. Denne seng vil overvinde dig med sin luksuriøse følelse af komfort ved berøring.

Med den praktiske justerbare sengegavl kan du tilpasse den efter dine behov. Så uanset om du vil sidde op og læse en god bog eller se fjernsyn i sengen, giver denne sengegavl fremragende rygstøtte og øger din velvære.

Madrassen er udstyret med indbyggede pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer lang holdbarhed og tilpasningsevne. Disse individuelle fjedre absorberer støj og stød, når du bevæger dig i sengen, hvilket giver dig en roligere søvnoplevelse.

Med en mellemhård støtte giver madrassen øget stabilitet uden at gå på kompromis med komforten. Denne madras er ideel til dem, der sover på maven og ønsker optimal støtte til en bedre søvn.

Topmadrassen er designet med et hudvenligt stofbetræk, der føles blødt og behageligt mod huden. Beskyttelsen af topmadrassen bidrager til sengens samlede komfortniveau og sørger for, at du får den bedste søvnoplevelse.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du vil være mere end tilfreds med kvaliteten og komforten af vores produkt.

Vores vidaXL kontinentalseng leveres med en brugermanual, der gør monteringen enkel og problemfri. Sættet indeholder en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras – alt hvad du har brug for for at skabe den perfekte soveoplevelse.

Gør din søvn til noget helt specielt med vores kontinentalseng i fløjl. Oplev komforten, luksusen og en dyb og afslappende søvn, som du fortjener. Bestil vores vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm i fløjl i lysegrå i dag og bring en ny dimension af komfort ind i dit soveværelse.

Scroll to Top