vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl mørkegrå

3.970 kr.

Oplev den ultimative luksus med vores eksklusive kontinentalseng. Vores fløjlsbløde madras og stilfulde design vil give dig en dyb og behagelig søvn. Opgrader din soveoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334729994 Kategori:

Drøm dig hen til en ultimativ søvnoplevelse med vores eksklusive vidaxL kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrå. Denne seng vil give dig ultimativ komfort og afslapning, og du vil vågne veludhvilet og klar til en ny dag.

Der er ikke sparet på detaljerne med denne luksuriøse seng. Det bløde fløjlstof er ikke kun behageligt at røre ved, det tilføjer også en følelse af elegance til dit soveværelse. Du vil blive forført af fløjlens tætte og jævne fibre, der føles utroligt bløde og behagelige mod din hud.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres efter dine behov. Den giver enestående støtte til din ryg, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller ser fjernsyn. Den ekstra fleksibilitet gør sengen til et ideelt møbel til at skabe et hyggeligt og funktionelt soverum.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre sikrer ikke blot lang holdbarhed, men også en optimal støtte og tilpasningsevne til din krop. Du vil opleve, at fjedrene effektivt absorberer støj og stød, når du vender og drejer dig om natten, så du kan nyde uforstyrret søvn.

Den mellemhårde støtte, som madrassen tilbyder, fuldender oplevelsen af stabilitet og komfort. Denne fasthed er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, da den sikrer, at din krop opretholder den rigtige position uden at gå på kompromis med komforten.

Vår topmadras i hudvenligt stof giver ekstra beskyttelse og komfort. Den bløde og behagelige topmadras fuldender din soveoplevelse og sikrer en aftapning af stress og spændinger i din krop. Bemærk, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Sengen er fremstillet af holdbare materialer som fløjl, massivt lærketræ og krydsfiner, der sikrer, at dette møbel kan være en del af dit hjem i mange år fremover. Med dens mål på 203 x 163 x 78/88 cm (L x B x H) passer den perfekt til dit soveværelse og tilføjer en følelse af elegance og komfort.

Kombineret med madrassen og topmadrassen har denne seng alt hvad du behøver for en dyb og forfriskende søvn. Madrassen har målene 160 x 200 x 20 cm (B x L x H), og topmadrassen har målene 160 x 200 x 5 cm (B x L x H). Denne komplette pakke inkluderer 1 sengeramme, 1 sengegavl med kanter, 1 madras og 1 topmadras.

Tag en pause fra hverdagens stress og jag, og forkæl dig selv med vores vidaxL kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrå. Giv dig selv den ultimative komfort og stil i dit soveværelse, og vågn op med fornyet energi og klarhed hver eneste dag.

Scroll to Top