vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl mørkegrå

4.152 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores smukke 160×200 kontinentalseng. Den luksuriøse fløjl i mørkegrå tilføjer elegance til enhver soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334730192 Kategori:

Oplev en nattesøvn som aldrig før med vores vidunderlige kontinentalseng med fløjlsoverflade i smukke mørkegrå. Denne seng tilbyder en utrolig komfort og en velbehagelig søvn, der vil efterlade dig frisk og veludhvilet hver morgen.

Blød fløjlstejle: Med dens bløde og luksuriøse fløjlsmateriale er vores seng kendt for sin tætte og jævne struktur. Fløjlets blødhed er ikke til at modstå og sikrer en behagelig følelse ved berøring.

Justerbar og praktisk sengegavl: Vores seng er udstyret med en justerbar sengegavl, der kan tilpasses efter dine behov. Denne sengegavl giver en fantastisk støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se dine yndlingsprogrammer på tv.

Madras med pocketfjedre: Den indbyggede madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre sikrer holdbarhed og tilpasningsevne i særklasse. De fjerner ubehagelige støj og stød, der kan opstå, når du vender og drejer dig i sengen.

Mellemhård støtte: Vores madrasser tilbyder en ideel stabilitet og fasthed, der passer perfekt til dine behov, uden at gå på kompromis med komforten. Den mellemhårde madras er perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Hudvenlig topmadras: For at skabe den ultimative soveoplevelse er vores seng udstyret med en topmadras, der er både hudvenlig og slidstærk. Denne topmadras giver ekstra blødhed og komfort til din nattesøvn.

Bemærk: Avanceret hygiejne og kvalitet er i fokus, derfor kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er brudt eller fjernet.

Vores kontinentalseng kommer med en brugermanual, der gør monteringen til en leg. I pakken får du en sengeramme, sengegavl med kanter, madras og en topmadras af højeste kvalitet.

Vælg intet mindre end det bedste for din søvnkomfort. Vælg vores kontinentalseng med fløjlsoverflade i mørkegrå og få en nattesøvn i særklasse.

Scroll to Top