vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl lysegrå

4.913 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng i fløjl lysegrå. Den perfekte kombination af luksus og kvalitet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334730226 Kategori:

Få en nattesøvn i luksus med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl lysegrå. Denne seng er designet til at give maksimal komfort og afslapning, og vil forvandle din soveoplevelse til ren fornøjelse.

En af de mange fordele ved denne seng er det bløde fløjlsmateriale, der er kendt for sin blødhed og luksuriøse følelse. Det tætte og jævne stof er en fornøjelse at røre ved, og vil lade dig sove som en drøm.

Sengen er også udstyret med en praktisk justerbar sengegavl, der giver dig fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Du kan tilpasse sengegavlen til din ønskede højde og skabe den perfekte sove-og afslapningsposition.

Madrasen i sengen er fyldt med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer effektivt støj og stød, der opstår, når du vender og drejer dig om natten, hvilket sikrer en uforstyrret og rolig søvn. Madrassen har også en mellemhård støtte, der giver øget stabilitet og perfekt fasthed – ideelt til dem, der sover på maven.

For at sikre ekstra komfort og beskyttelse, kommer sengen med en hudvenlig topmadras. Denne topmadras har et slidstærkt betræk og er fyldt med blødt skum, der tilføjer en ekstra lag af luksus og støtte til din søvn.

Vores kontinentalseng er både stilfuld og funktionel. Den er lavet af holdbare og kvalitetsmaterialer, herunder fløjl, massivt lærketræ og krydsfiner. Sengen er let at montere med hjælp fra den medfølgende brugermanual, og pakken indeholder alt hvad du behøver for at få den opstillet og klar til brug.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Så gå ikke glip af denne chance for at sove som en konge i vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl lysegrå. Din krop vil takke dig for det, og du vil vågne veludhvilet og klar til en ny dag.

Scroll to Top