vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl sort

4.900 kr.

Oplev en luksuriøs søvnoplevelse med vores eksklusive kontinentalseng. Den elegante fløjlsoverflade og komfortable madras sikrer drømmeagtig hvile.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334730228 Kategori:

Oplev ultimativ luksus og komfort i din søvn med vores fantastiske kontinentalseng med madras i fløjl. Denne seng er designet til at give dig den perfekte nattesøvn, mens du drømmer søde drømme.

Soveværelset er et fristed, hvor du kan slappe af og genoplade dine batterier, og vores kontinentalseng hjælper dig med at opnå netop dette. Den bløde fløjl, der omslutter sengen, er et luksuriøst stof med tætte og jævne fibre, der føles utrolig blødt og behageligt mod din hud.

Vi har også tænkt på din komfort, når du sidder op i sengen og læser en god bog eller ser fjernsyn. Vores praktiske sengegavl kan nemt justeres i højden, så du får den perfekte støtte til din ryg. Nu kan du virkelig slappe af og nyde dine hyggelige stunder i sengen.

Madrassen, der følger med, er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre er kendt for deres holdbarhed og evne til at tilpasse sig din krop. De absorberer støj og stød, når du vender og drejer dig, og giver dig dermed en uforstyrret søvn hele natten.

Denne madras har en mellemhård støtte, der er ideel for dem, der foretrækker at sove på maven. Du vil føle den rette stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Vores hudvenlige topmadras, med et slidstærkt betræk af stof, tilføjer en ekstra touch af blødhed og komfort til din soveoplevelse.

Vi leverer denne kontinentalseng i flot sort fløjl, der vil tilføje elegance og stil til dit soveværelse. Sengen er fremstillet af holdbare materialer såsom massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ, hvilket sikrer langvarig brug og stabilitet.

For at gøre det let for dig, kommer sengen med en detaljeret brugermanual, der guider dig gennem den nemme monteringsproces. Vær opmærksom på, at for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Mål: 203 x 203 x 78/88 cm (L x B x H) for sengen, 100 x 200 x 20 cm (B x L x H) for hver madras og 200 x 200 x 5 cm (B x L x H) for topmadrassen. Sengen leveres med en sengeramme, en sengegavl med kanter, to madrasser og en topmadras.

Forkæl dig selv med komfort og stil i dit soveværelse ved at vælge vores vidunderlige kontinentalseng med madras i fløjl. Gør dine drømme til virkelighed og tryk på Læg i kurv nu.

Scroll to Top