vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl mørkegrå

4.085 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i fløjlsmørkegråt design. Få en god nats søvn og føl dig luksuriøs hver dag. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334731149 Kategori:

Forestil dig en verden af ultimativ komfort og stilfuldt design. Vores vidaXL kontinentalseng med madras i smuk fløjlsmørkegrå er det perfekte valg til en god nattesøvn og total afslapning.

Begynd din rejse mod drømmeland med denne seng, der byder på en eksklusiv blødhed med sit tæt vævede og luksuriøse fløjlsstof. Du vil forstå betydningen af ægte forskel og kvalitet, når du mærker denne materiale under dine hænder.

Oplevelsen er yderligere forbedret med vores praktiske sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Denne funktion giver ikke kun optimal rygstøtte, når du ønsker at sidde op og læse eller se fjernsyn, men tilføjer også et strejf af elegance til din soveværelsesindretning.

Vores madras med pocketfjedre er udstyret med individuelle fjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre er kendt for deres holdbarhed og evne til at tilpasse sig din krop perfekt. Nyd øjeblikket uden støj og forstyrrelser, da fjedrene effektivt absorberer bevægelse og uro.

Madrassen leveres med en mellemhård støtte, der giver øget stabilitet og den rette fasthed, uden at gå på kompromis med komforten. Det betyder, at denne madras er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, og sikrer en god nats søvn uden kompromiser.

Vores hudvenlige topmadras er fremstillet af blødt og slidstærkt stof, der gør den behagelig at berøre. Du vil føle den subtile berøring af luksus, når du hviler dit hoved på denne madrasbeskytter.

Mens du drømmer sødt, er det værd at nævne, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen først er åbnet eller fjernet. Vi ønsker at sikre din tilfredshed og sundhed, derfor beder vi dig om at være opmærksom på dette.

Designet i en smuk mørkegrå farve og fremstillet af nøje udvalgte materialer som fløjl i 100% polyester, massivt lærketræ og krydsfiner, lever denne seng op til selv de højeste standarder for kvalitet og æstetik.

Pakken indeholder alt, hvad du har brug for: en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras. Vi stræber efter at gøre tingene nemme for dig, og derfor inkluderer vi også en brugermanual til problemfri montering.

Så træd ind i en verden af komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjlsmørkegrå. Lad din søvn blive forvandlet til en luksuriøs oplevelse, hvor du vågner op forfrisket og klar til at erobre dagen.

Scroll to Top