vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof mørkegrå

3.094 kr.

Oplev den ultimative komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i mørkegråt stof. Perfekt til en god nats søvn med enestående kvalitet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334731221 Kategori:

Lad mig præsentere dig for vores vidunderlige vidaxL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×190 cm i en elegant mørkegrå farve. Denne seng er ikke kun et møbel, men et sted hvor drømme bliver virkelighed og en god nattesøvn bliver en realitet.

Lad os starte med at tale om det slidstærke stof, der ikke kun har et elegant og minimalistisk udseende, men også er åndbart og kan modstå daglige udfordringer. Denne seng er bygget til at vare.

En af de fantastiske funktioner ved denne seng er den justerbare sengegavl. Du kan tilpasse den i højden efter dine behov, hvilket giver en fantastisk rygstøtte, når du ønsker at sidde op og læse en god bog eller se dine yndlingsfilm. Komfort er nøglen og vores seng sikrer dig netop dette.

Lad os også tale om den indbyggede madras med pocketfjedre. Disse fjedre er kendt for deres fremragende holdbarhed og evne til at tilpasse sig din krop perfekt. Derudover er de i stand til at absorbere lyde og stød, hvilket giver en betydeligt roligere og mere fredelig søvnoplevelse.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der giver den perfekte balance mellem stabilitet og komfort. Hvis du er en mave-sover, er denne madras ideel til dig. Den giver dig den nødvendige fasthed, samtidig med at komforten bevares.

Sengen leveres også med en hudvenlig topmadras, der er udstyret med et blødt og komfortabelt stofbetræk. Denne topmadras tilføjer en ekstra lag af luksus til din søvnoplevelse.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er blevet åbnet. Men vi er sikre på, at du vil være mere end tilfreds med dit køb.

Vi har også sørget for, at monteringen er enkel og nem med den medfølgende brugermanual.

Sengen kommer komplet med en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras. Alt hvad du behøver for at skabe din drømmeseng.

Giv dig selv en god nattesøvn og oplev den ultimative komfort med vores fantastiske vidaxL kontinentalseng med madras i mørkegrå. Køb den i dag og gør din seng til det perfekte fristed.

Scroll to Top