vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof lysegrå

2.954 kr.

Gå ikke glip af den ultimative søvnkomfort med vores elegante kontinentalseng. Den luksuriøse madras og stilfulde design giver en optimal søvnoplevelse. Bestil i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334759367 Kategori:

Opdateret produktbeskrivelse:

Drøm sødt og vågn op til en forfrisket følelse hver morgen med vores eksklusive kontinentalseng fra vidaXL. Denne fantastiske seng er designet til at give dig den ultimative komfort og en uovertruffen søvnoplevelse.

Vores kontinentalseng er ikke blot smuk at se på, den er også fremstillet af slidstærkt stof, der giver den et enkelt og rent udseende. Dette stof er ikke kun åndbart, men det er også utroligt holdbart og vil bevare sin skønhed i mange år fremover.

En ekstra bonus ved denne seng er den praktiske sengegavl. Den kan justeres i højden, så du altid kan opnå den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se tv. Du kan endda tilpasse gavlen efter dine behov for ultimativ komfort.

Vores livskraftige madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilbyder enestående stabilitet og tilpasningsevne. Disse pocketfjedre absorberer effektivt bevægelser, så du og din partner kan sove uforstyrret hele natten. Madrassen leverer den ideelle mellemhårde støtte, der er perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at intensivere din komfort yderligere følger der også en blød og hudvenlig topmadras med. Den er lavet af et slidstærkt stofbetræk og fyldt med behagelig skum, der giver ekstra polstring til din søvnoplevelse.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Vores kontinentalseng er fremstillet med materialer af høj kvalitet, herunder massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ, der sikrer en solid og holdbar konstruktion. Sengens dimensioner er 203 x 93 x 118/128 cm (L x B x H).

I pakken vil du finde alt, hvad du har brug for til at samle din drømmeseng: en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras.

Gå ikke glip af muligheden for at få den bedste søvn i dit liv. Bestil vores vidaXL kontinentalseng med madras i dag, og vågn op til en forfrisket og fornyet dag.

Scroll to Top