vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof lysegrå

3.272 kr.

Oplev den ultimative sovekomfort med vidaXL kontinentalsengen i lysegråt stof. Unik design, luksuriøs madras og perfekt størrelse – for en himmelsk søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334759398 Kategori:

Drøm sødt og vågn op til ultimativ komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i lysegråt stof. Denne seng er skabt med det formål at give dig den bedste søvnoplevelse nogensinde.

Det slidstærke stof på sengen har ikke kun et elegant udseende, men det er også åndbart og holdbart, hvilket sikrer, at sengen varer i lang tid. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov. Uanset om du vil sidde op i sengen og læse en bog eller se tv, giver sengegavlen fremragende støtte til din ryg.

Madrasen er udstyret med indbyggede pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer en lang levetid og en optimal tilpasning til din krop. Disse pocketfjedre er også kendt for at absorbere støj og stød, når du bevæger dig i sengen, hvilket sikrer en uforstyrret søvn. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver den perfekte stabilitet og fasthed, samtidig med at den sikrer en behagelig søvnoplevelse. Denne madras er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen har et hudvenligt stofbetræk, der føles blødt og behageligt. Den er designet til at beskytte madrassen og sikre endnu mere komfort under søvnen.

Vær opmærksom på, at madrassen af hygiejniske årsager ikke kan returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Vi sørger for, at hvert produkt leveres med en brugermanual, der gør monteringen hurtig og nem.

Denne kontinentalseng inkluderer en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras – alt hvad du har brug for for at opnå den høje komfort, du fortjener.

Gå ikke på kompromis med din søvnkvalitet. Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med madras i lysegråt stof. Bestil din drømmeseng i dag og sov godt hver nat.

Scroll to Top