vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof blå

4.253 kr.

Få en himmelsk søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng. Den komfortable madras og flotte blå stof gør det til et uimodståeligt valg.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334759466 Kategori:

Nyd en dyb og forfriskende søvn med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i blåt stof. Denne seng er skabt til maksimal afslapning og komfort og vil transformere dine nætter til en luksuriøs oplevelse.

Med sit stilfulde, slidstærke blå stof tilføjer denne kontinentalseng et strejf af elegance til enhver soveværelsesindretning. Stoffet er ikke bare smukt at se på, det er også åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer en lang levetid.

En af de unikke funktioner ved denne seng er dens justerbare sengegavl. Du kan nemt tilpasse højden på sengegavlen efter dine behov. Dette gør det muligt at få fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen og læser en bog eller ser tv. Det er den ultimative blanding af komfort og funktionalitet.

Madrasen i denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og fremragende tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og stød, der opstår, når du bevæger dig i løbet af natten. Den mellemhårde støtte giver dig den rette fasthed og stabilitet, hvilket gør denne madras perfekt til dem, der sover på maven.

Derudover leveres denne kontinentalseng med en blød og hudvenlig topmadras. Betrækket er lavet af slidstærkt polyesterstof, der føles blødt og behageligt mod din hud. Med topmadrassen får du endnu mere komfort og beskyttelse til din madras.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Skab drømmesoveværelset med vores vidaXL kontinentalseng med madras i blåt stof. Perfekt til en god nats søvn og en fantastisk start på dagen. Utrolige nætter venter dig.

Scroll to Top